Internet prin fibră optică

Internet prin fibră optică pentru companii

Principalul avantaje oferite de AllNet Telecom către clienţii săi, firme mici și mijlocii, este folosirea fibrei optice pentru realizarea conexiunii la Internet. Fibra optică asigură viteză maximă de transport, latenţă mică a conexiunii și posibilitatea asigurării serviciilor de Internet cu disponibilitate de peste 99%. Acest lucru este posibil numai prin folosirea fibrei optice, întrucât aceasta oferă un circuit privat fiecărui client, care nu este afectat de neregulile apărute la circuitele celorlalţi clienţi, așa cum se întâmplă pe conexiunile pe cablu Ethernet sau TV. În plus fibra optică nu este afectată de fenomenele meteorologice, spre deosebire de conexiunile Wireless, cablu TV, cablu Ethernet sau cablu telefonic.

Toate abonamentele includ: adrese IP statice, routabile, găzduire web site si server de email gratuită !

Bandă Alocată

Bandă Minim Garantată

Bandă Metropolitană

100 Mbps

50 Mbps

500 Mbps

500 Mbps

100 Mbps

1000 Mbps

1000 Mbps

500 Mbps

1000 Mbps

1000 Mbps

1000 Mbps

10.000 Mbps

AllNet Telecom garantează un timp maxim de intervenţie în caz de avarie la rețeaua de fibră optică de 12, 8 sau chiar 4 ore in funcţie de necesitaţile fiecărui client, garantat contractul (SLA). Pentru defecţiunile ce nu ţin de reţeaua de fibră optică timpul maxim garantat de intervenţie este de 1 oră. Calitatea serviciilor de acces Internet prin fibră optică este susţinută şi de calitatea echipamentelor Cisco (lider mondial in domeniul echipamentelor pentru ISP) ce formează infrastructura AllNet Telecom.

Instalarea
• În interiorul zonei de acoperire se poate realiza în 3-5 zile lucrătoare
• la cerere se poate realiza si cablarea structurată în interiorul sediului clientului
Taxă instalare
• maximală în interiorul zonei de acoperire este 100 €, ce in mod uzual este mai mică
• pentru abonamentele cu bandă garantată de peste 20 Mbps nu se percepe taxă de instalare în interiorul zonei de acoperire


Pentru o ofertă personalizată, contactați-ne !