Știri

AllNet devine partener Netcity

AllNet devine partener Netcity Din acest moment AllNet Telecom este partener Netcity - reţeaua metropolitană de comunicaţii care oferă integrat servicii de telecomunicaţii pentru Municipalitate şi pentru terţi. Beneficiul principal este obţinerea unui grad superior de protecţie a reţelei subterane faţă de intemperii şi accidente. AllNet va putea de acum să ofere astfel de servicii de o calitate și mai bună clienților săi.

AllNet alege Cogent Co. ca provider extern

AllNet alege Cogent Co. ca provider extern AllNet Telecom a ales Cogent Communications ca principal provider Tier1 pentru banda sa externă. Cogent Co asigură accesul la o reţea cu puncte de prezenţă în peste 155 de oraşe importante de pe continentul Nord American și European, fiind interconectată cu peste 3250 de rețele și acoperind peste 80.000 de kilometri de fibră optică.

AllNet realizează peering privat cu Romtelecom

AllNet realizează peering privat cu Romtelecom Datorită necesității de a avea o interconectare rapidă cu principalii provideri de Internet din România, AllNet Telecom a realizat un peering privat Gigabit cu Romtelecom, în urma căruia are access și în rețelele RDS și UPC.

AllNet este acum conectat la Interlan

AllNet este acum conectat la Interlan AllNet Telecom este acum conectat la Interlan - cel mai important Internet Exchange din România din punctul de vedere al traficului realizat. Conectarea este pe un port Gigabit, și asigură astfel o conexiune de viteză foarte mare capabilă să susțină cerințele actuale de trafic.

AllNet se conectează la RoNIX

AllNet se conectează la RoNIX AllNet Telecom este încântată să anunțe că fost încheiat un parteneriat cu RoNIX - Romanian Network for Internet eXchange - cel mai important Internet Exchange din România, din punctul de vedere al prezenței membrilor: GTS, Romtelecom, Ines, Euroweb, Vodafone, Orange, Mediasat, Roedunet.

AllNet devine membru ANSIP

AllNet devine membru ANSIP AllNet Telecom este din acest moment membru ANSIP - Asociatia Națională a Internet Service Providerilor din România, ce are ca scop principal promovarea și sprijinirea intereselor furnizorilor de rețele și servicii de Internet. Asociația sprijină organismele legal abilitate în promovarea cadrului legislativ adecvat și aducerea acestuia la standardele Uniunii Europene, în elaborarea și implementarea strategiilor de dezvoltare durabilă a rețelelor și a serviciilor de Internet.