Transport date prin fibra optica

Transport de date prin dark fiber sau VLAN

AllNet oferă servicii de transport de date, prin dark fiber sau VLAN, pentru companii ce trebuie să transfere informații cu mare viteză între sedii sau cu alți parteneri (exemplu: transport semnal TV sau radio). Serviciile pot fi folosite și de alti provideri ce vor să folosească rețeaua AllNet pentru a putea ajunge mai eficient la un client ce trebuie conectat prin bransament la reteaua Netcity.
AllNet Telecom SRL este prezentă în majoritatea centrelor de colocare neutre din Bucureşti, cum ar fi NxData, TRANSELECTRICA, INES, GTS, ROMTELECOM si are legături cu providerii care ridică semnal la sateliţii de comunicaţii şi TV. AllNet are in portofoliu de clienti de transport companii cunoscute pe piață, precum: GTS Telecom, DCN, Teen Telecom și MitNet.

Tip serviciu

Bandă Maximă

DARK

In functie de Echipare

VLAN

10 Gbps

VLAN

1 Gbps

VLAN

100 Mbps

AllNet Telecom garantează un timp maxim de intervenţie în caz de avarie la rețeaua de fibră optică de 12, 8 sau chiar 4 ore în funcţie de necesitaţile fiecărui client.

Instalarea
• În interiorul zonei de acoperire se poate realiza în 3-5 zile lucrătoare
• pentru locaţiile ce nu se află în interiorul zonei de acoperire termenul de instalare se stabileşte în urma unei evaluări.
Taxă instalare
• maximală în interiorul zonei de acoperire este 100 €
• pentru locaţiile ce nu se află în interiorul zonei de acoperire taxa de instalare se stabileşte în urma unei evaluări.


Pentru o ofertă personalizată, contactați-ne !